ΜΟΝΟΗΜΕΡΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ

ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΘΗΒΩΝ-ΑΣΚΡΗ
Αναχώρηση: 04/11/2017


Πρόγραμμα εκδρομής:
Αναχώρηση το πρωί στις 08:00 με προορισμό τη Θήβα και το νέο, πολύ σημαντικό Αρχαιολογικό Μουσείο Θηβών το οποίο περιλαμβάνει μερικές σπάνιες ή μοναδικές στο είδος τους συλλογές. Τα εκθέματά του προέρχονται από ανασκαφές στη Βοιωτία και καλύπτουν χρονολογικά τον πολιτισμό της περιοχής από τα παλαιολιθικά χρόνια έως τους μεταβυζαντινούς χρόνους. Αργότερα συνεχίζουμε για την Άσκρη, χτισμένη στις νότιες πλαγιές του Ελικώνα όπου γινόταν η γιορτή των “Μουσείων” με μουσικούς και θεατρικούς αγώνες, για να τιμήσουν τις εννέα Μούσες, προστάτιδες των Γραμμάτων και των Τεχνών. Στο κέντρο του χωριού δεσπόζει η προτομή του μεγάλου επικού ποιητή Ησίοδου, που γεννήθηκε και πέθανε εκεί. Στη συνέχεια αναχωρούμε για τα γραφικά Βίλια όπου θα παραμείνουμε για φαγητό και καφέ (έξοδα ατομικά). Ακολουθεί η πορεία επιστροφής προς Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.

Τιμή συμμετοχής κατά άτομο:     15€ για μέλη    19€ για μη μέλη  

Περιλαμβάνονται:
• Η μεταφορά  όπως αναφέρεται στο πρόγραμμα με πολυτελή κλιματιζόμενα πούλμαν

Δεν περιλαμβάνονται:
• Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους και γενικά σε μνημεία όπου απαιτείται κόστος εισόδου


ΝΑΥΠΛΙΟ -ΤΟΛΟ 
Αναχώρηση: 18/11/2017
 
Πρόγραμμα εκδρομής:
Συγκέντρωση και αναχώρηση το πρωί στις 08:00 έχοντας ως αρχική κατεύθυνση τον Ισθμό της Κορίνθου, όπου και θα πραγματοποιήσουμε μικρή στάση για καφέ. Συνεχίζουμε για την Αργολική πρωτεύουσα. Ακολουθεί η επίσκεψη στο λόφο του Παλαμηδίου με το ομώνυμο κάστρο και τη μοναδική θέα προς τον Αργολικό κόλπο και το Μπούρτζι. Λίγο αργότερα θα κατευθυνθούμε προς το Τολό με την όμορφη παραλία όπου θα έχουμε  χρόνο ελεύθερο στη διάθεσή μας για καφέ και φαγητό (έξοδα ατομικά). Το απόγευμα θα περπατήσουμε στα πλακόστρωτα δρομάκια της παλαιάς πόλης του Ναυπλίου και θα απολαύσουμε τον καφέ μας στη μαγευτική παραλία. Αναχώρηση για Αθήνα με ενδιάμεση στάση στη διαδρομή. Άφιξη νωρίς το βράδυ.
 
Τιμή συμμετοχής κατά άτομο: 16€ για μέλη     20€ για μη μέλη   
 
Περιλαμβάνονται:
Η μεταφορά όπως αναφέρεται στο πρόγραμμα με πολυτελή κλιματιζόμενα πούλμαν 
Αρχηγός σε όλη τη διάρκεια της εκδρομής 
 
Δεν περιλαμβάνονται:
Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους και γενικά σε μνημεία όπου απαιτείται κόστος εισόδου

ΔΕΛΦΟΙ – ΑΡΑΧΟΒΑ 
Αναχώρηση: 02/12/2017
 
Πρόγραμμα εκδρομής: 
Αναχώρηση από Αθήνα στις 08:00. Με ενδιάμεση στάση, φτάνουμε στους Δελφούς, όπου θα επισκεφτούμε το μουσείο με τους αρχαίους θησαυρούς που έχουν βρεθεί στην περιοχή, η οποία έχει χαρακτηριστεί ως «Ο Ομφαλός της γης». Μετά την επίσκεψή μας στον αρχαιολογικό χώρο με το περίφημο μαντείο της πόλης, θα έχουμε χρόνο στη διάθεσή μας για καφέ (έξοδα ατομικά). Συνεχίζουμε για την κοσμοπολίτικη και συνάμα γραφική Αράχοβα, η οποία δεσπόζει στις πλαγιές του Παρνασσού. Παραμονή για φαγητό σε κάποιο από τα πολυάριθμα, παραδοσιακά εστιατόρια της πόλης (έξοδα ατομικά). Το απόγευμα, έχοντας απολαύσει τον καφέ μας και με τις καλύτερες εντυπώσεις θα ξεκινήσουμε για την επιστροφή μας στην Αθήνα κάνοντας ενδιάμεσες στάσεις για ξεκούραση.  
 
Τιμή συμμετοχής κατά άτομο: 17€ για μέλη    21€ για μη μέλη   
 
Περιλαμβάνονται:
Η μεταφορά  όπως αναφέρεται στο πρόγραμμα με πολυτελή κλιματιζόμενα πούλμαν 
Αρχηγός του γραφείου μας σε όλη τη διάρκεια της εκδρομής 
 
Δεν περιλαμβάνονται:
Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους και γενικά σε μνημεία όπου απαιτείται κόστος εισόδου
Γεύματα - Ποτά 

Σημείωση:
Δηλώσεις συμμετοχής – Joy Tours, κα Ντινιά Αργυρώ στο τηλ. 210 8620103
 
Η υπεύθυνη του εκδρομικού: Φωτεινή Παπαδοπούλου