ΞΑΝΘΗ – ΔΡΑΜΑ (ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗ)

Συνοδός εκδρομής: Πετρίτου Μαύρα

ΚΥΡΙΑΚΗ 23/12 Αθήνα – Ξάνθη: Αναχώρηση από το Π.Κ. στις 07:30 για τη μεγάλη γη, τη Θράκη, επονομαζόμενη “Ο Μεγάλος Γίγαντας των Αιώνων”, με τη βαθιά παράδοση να καταγράφεται σε κάθε γωνιά της. Με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και φαγητό προαιρετικά θα φτάσουμε το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση στα δωμάτια. Δείπνο και διανυκτέρευση.


ΔΕΥΤΕΡΑ 24/12 Ξάνθη: Πρωινό και επίσκεψη στην παλιά πόλη της Ξάνθης και στο λαογραφικό μουσείο. Η Παλιά Πόλη είναι ένας τόπος μοναδικός και πολύτιμο πολιτιστικό κεφάλαιο για την σημερινή πόλη και την ευρύτερη περιοχή της Θράκης. Δεν θα υπήρχε, εάν το 1976 δεν ανακηρυσσόταν σε προστατευόμενο οικισμό. Στην Παλιά Πόλη υπάρχουν 1.200 χαρακτηρισμένα διατηρητέα κτίσματα. Από αυτά τα 140 χαρακτηρίζονται πολύ αξιόλογα, 130 αξιόλογα, 260 χαρακτηρίζονται ως ενδιαφέροντα. Στη συνέχεια χρόνος ελεύθερος για φαγητό και καφέ. Το βράδυ ρεβεγιόν με ζωντανή μουσική. Διανυκτέρευση.
 
ΤΡΙΤΗ 25/12 Ξάνθη – Δράμα - Ξάνθη: Πρωινό και αναχώρηση για την πόλη της Δράμας. Επίσκεψη – προσκύνημα στην Ιερά Μονή της Παναγιάς της Καλαμιώτισσας χτισμένη σε ονειρικό τοπίο, σε μοναδική θέα πάνω από τον ποταμό Κόσυνθο. Συνεχίζουμε για το Παρανέστι – για το Φράγμα του Θησαυρού – σ’ ένα τοπίο που θα μας μείνει αλησμόνητο. Αργότερα κατευθυνόμαστε για τη Δράμα. Επίσκεψη στην Ονειρούπολη όπου θα παραμείνουμε μέχρι αργά το απόγευμα. Αυτό που συμβαίνει στην Ονειρούπολη είναι μια γιορτή για όλο τον κόσμο, κάθε ηλικίας, που συγκεντρώνεται κάθε χρόνο στο χώρο του Δημοτικού Κήπου και της Πλατείας Ελευθερίας όπου τα πάντα, μεταμορφώνονται σε ένα Χριστουγεννιάτικο χωριό, έτσι όπως θα το είχε ονειρευτεί κι ένα μικρό παιδί. Όμορφη και παραμυθένια, μια εμπειρία γεμάτη χαμόγελα και όνειρα με εικόνες μοναδικές, εορταστικές, που θα γεμίσουν τις καρδιές μας! Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο και διανυκτέρευση.
 
ΤΕΤΑΡΤΗ 26/12 Ξάνθη - Αθήνα: Πρωινό και συνεχίζουμε για τη λίμνη της Βιστωνίδας για επίσκεψη στο γραφικό Πόρτο Λάγος με το εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου. Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και φαγητό προαιρετικά. Άφιξη αργά το απόγευμα.  
 
 
Τιμή κατ’ άτομο:
Μέλη σε δίκλινο:       200€       Μη μέλη σε δίκλινο:    210€
Μέλη σε μονόκλινο:  260€       Μη μέλη σε μονόκλινο:  270€
Παιδιά έως 5 ετών στο δωμάτιο των γονέων δωρεάν.

Περιλαμβάνονται:
• 3 διανυκτερεύσεις με πρωινό στο ξενοδοχείο Nestos 3*και 3 δείπνα σε τοπικό εστιατόριο
• Εκδρομές, περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν σύμφωνα με το πρόγραμμα
• Διόδια, ΦΠΑ, ασφάλεια αστικής ευθύνης
• Αρχηγός - συνοδός

Δεν  περιλαμβάνονται:
• Ο φόρος διαμονής 1.5 ευρώ ανά δωμάτιο / ανά διανυκτέρευση πληρωτέα στο ξενοδοχείο
• Ποτά – εξτρά φαγητά,  είσοδοι σε μουσεία και θεάματα & ότι δεν αναφέρεται ρητώς στα περιλαμβανόμενα

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ LARA TRAVEL Ελ. Βενιζέλου 20, Περιστέρι, Τηλ. 210 5237128, κ. Βλάχος Ηλίας.

ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ 100€ ΚΑΙ ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ  ΕΩΣ ΣΤΙΣ  12/11.  ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΕΩΣ 03/12.

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ, ΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ KAI ΤΗ ΛΕΞΗ ΠΚΕΟΤΕ.
Τράπεζα Πειραιώς 5047001824915, IBAN: GR2501720470005047001824915, Δικαιούχος: Ράπτη Καλή.

 
Η υπεύθυνη του εκδρομικού: Τούλα Μπελίτση