ΜΟΝΟΗΜΕΡΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

ΣΑΒΒΑΤΟ 2/11/2019 ΜΟΝΗ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ – ΑΝΤΙΚΥΡΑ -ΛΙΒΑΔΕΙΑ
Αναχώρηση στις 08.00 από το Π.Κ. με ενδιάμεση στάση για καφέ και συνεχίζουμε για την επίσκεψη - προσκύνημα στη ΜΟΝΗ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ. Κοντά στη Δαύλεια Βοιωτίας, στις πλαγιές του Παρνασσού βρίσκεται η ιστορική μονή της Ιερουσαλήμ ή ‘Γερσαλή’. Θεωρείται πως κτίστηκε τον 11ο αιώνα μ.Χ. Ο ναός της μονής είναι αφιερωμένος στην Κοίμηση της Θεοτόκου. Θα συνεχίσουμε για το παραλιακό χωριό Αντίκυρα απολαμβάνοντας την ομορφιά ενός πανέμορφου τοπίου αγναντεύοντας προς τον Κορινθιακό,  ενώ θα κάνουμε μια βόλτα στη γραφική παραλία. Συνεχίζουμε για την Λιβαδιά στην πανέμορφη ΚΡΥΑ με τους καταρράκτες και τα τρεχούμενα νερά για φαγητό και καφέ. Αργά το απόγευμα επιστροφή στην Αθήνα.

TIMH ΓΙΑ ΜΕΛΗ: 14€          ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΜΗ ΜΕΛΗ: 19€

ΚΥΡΙΑΚΗ 10/11/2019 ΑΤΑΛΑΝΤΗ (ΚΤΗΜΑ ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΛΗ) 
Αναχώρηση στις 08.00 από το ΠΚ με ενδιάμεση στάση για καφέ. Επίσκεψη στο κτήμα Χατζημιχάλη  για να γιορτάσουμε μαζί την Ευρωπαϊκή   μέρα Οινοτουρισμού. Θα ξεκινήσουμε με ξενάγηση στο εκκλησάκι του Αγ. Λεωνίδα (εντός του κτήματος)  και στη συνέχεια θα ξεναγηθούμε στους χώρους παραγωγής  και στις κάβες. Θα γευτούμε παραδοσιακά εδέσματα που θα προσφέρονται στο χώρο του BBQ  πάντα με τη συνοδεία του κρασιού. Τα κρασιά του κτήματος θα είναι διαθέσιμα προς γευσιγνωσία  καθ΄ όλη τη διάρκεια της ημέρας στον ειδικό διαμορφωμένο χώρο του FORUM. Τα κρασιά θα πωλούνται σε ειδικές τιμές. Αναχώρηση  για Αθήνα με ενδιάμεση στάση για καφέ.
 
TIMH ΓΙΑ ΜΕΛΗ: 14€          ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΜΗ ΜΕΛΗ: 19€
 

Δηλώσεις συμμετοχής στη γραμματεία του Π.Κ. καθημερινά από τις 09:00 – 16:00. Εξόφληση εκδρομής εντός 3 ημερών. Σε περίπτωση που δεν γίνει η εξόφληση η κράτηση ακυρώνεται. Η εξόφληση γίνεται είτε στη γραμματεία του Π.Κ. είτε στους λογαριασμούς στην Alpha Bank 813002001000082, Εθνική 118480103-25, αναφέροντας το ονοματεπώνυμο και την ονομασία της εκδρομής.

Η υπεύθυνη του τμήματος: Τούλα Μπελίτση