ΜΟΝΟΗΜΕΡH ΕΚΔΡΟΜΗ ΠΑΡΚΟ ΣΥΝΕΒΡΟΥ

ΚΥΡΙΑΚΗ 15/12/2019 ΘΕΜΑΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΣΥΝΕΒΡΟΥ (ΑΚΡΑΤΑ)

Αναχώρηση 08:30 από το ΠΚ  με ενδιάμεση στάση  για  καφέ. Στη συνέχεια θα φθάσουμε στο Συνεβρό, όπου θα έχουμε επίσκεψη στο Θεματικό Πάρκο. Σε ένα εκπληκτικό τοπίο όπου βασιλεύουν οι φυλλωσιές του δάσους και οι ήχοι των πουλιών, «στήθηκε» ένα ζωντανό παραμύθι για την ελληνική χλωρίδα, πανίδα και παράδοση, ένας ξεχωριστός χώρος μες στη φύση της Αιγιάλειας, στο Συνεβρό. Παρουσιάζει τη μεγάλη Φωλιά, για να συνδέσει την ζωή των πουλιών με τον επισκέπτη, τον Περιστερώνα, το Κοτοχωριό, τα αγριόπουλα, το Κουνελοχωριό με τα παγώνια, την Εξέδρα με θέα στο δάσος, τη λίμνη με τις πάπιες, το σπίτι του κυρ Μένιου κ.α. Στη θέση του παλιού καφενείου του χωριού, αναστηλώθηκε το Λαογραφικό Μουσείο, που μας γυρίζει πίσω στο χρόνο με αναβίωση του Παραδοσιακού Καφενέ, σημείο κοινωνικής, οικονομικής και πολιτικής ζωής του χωριού, με αναπαράσταση της αγροτικής κατοικίας, και βλέπουμε πώς ζούσαν οι άνθρωποι στα χωριά, καθώς και τα επαγγέλματα που χάθηκαν στο χρόνο. Την περίοδο της επίσκεψής μας στο πάρκο θα υπάρχει εορταστικό Χριστουγεννιάτικο θέμα.
Συνεχίζουμε για την  όμορφη ορεινή Ζαρούχλα, με τα ωραία πέτρινα σπίτια, όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για γεύμα σε μια από τις ταβέρνες του χωριού. Το απόγευμα θα πάρουμε το δρόμο της επιστροφής με ενδιάμεση στάση.

Η είσοδος στο χώρο του πάρκου  είναι για τους ενήλικες 10€ & για τα παιδιά 5€

ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΜΕΛΗ 17€        ΓΙΑ ΜΗ ΜΕΛΗ 22€

Δηλώσεις συμμετοχής στη γραμματεία του Π.Κ. από 2/12 έως και 11/12, καθημερινά από τις 09:00 – 16:00 μέχρι 12/12. Εξόφληση εκδρομής εντός 3 ημερών. Σε περίπτωση που δεν γίνει η εξόφληση η κράτηση ακυρώνεται. Η εξόφληση γίνεται είτε στη γραμματεία του Π.Κ. είτε στους λογαριασμούς στην Alpha Bank 813002001000082, Εθνική 118480103-25, αναφέροντας το ονοματεπώνυμο και την ονομασία της εκδρομής.
Η υπεύθυνη του εκδρομικού: Τούλα Μπελίτση