ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΒΕΝΕΤΙΑΣ: (ΒΕΝΕΤΙΑ-ΒΕΡΟΝΑ-ΠΑΝΤΟΒΑ-ΒΙTΣΕΝΖΑ)

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΒΕΝΕΤΙΑΣ

1η μέρα: Πέμπτη 13/2/20
ΑΘΗΝΑ-ΠΑΤΡΑ: Αναχώρηση στις 11:00 από το Πολιτιστικό κέντρο του ΟΤΕ για το λιμάνι της Πάτρας. Έλεγχος εισιτηρίων και επιβίβαση στο πλοίο, τακτοποίηση στις καμπίνες. Αναχώρηση στις 17:00. Απολαύστε τις ανέσεις του πλοίου. Διανυκτέρευση εν πλω.

2η μέρα: Παρασκευή 14/2/20 ΑΝΚΟΝΑ-ΒΙΤΣΕΝΖΑ: Άφιξη στην Αγκόνα στις 14:00 και άμεση αναχώρηση για την όμορφη Βιτσένζα. Μεταφορά στο ξενοδοχείο στην περιοχή της Βιτσένζα τακτοποίηση στα δωμάτια και αν ο χρόνος το επιτρέψει θα έχουμε και μια πρώτη γνωριμία με την πόλη. Αξίζει να δούμε την ιστορική πλατεία του Παλλάδιου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο. Διανυκτέρευση.

3η μέρα: Σάββατο15/2/20 ΒΕΝΕΤΙΑ (ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ): Πρωινό και μεταφορά στο Τρονκέττο από όπου με πλοιάριο-βαπορέττο (έξοδα ατομικά) θα βρεθούμε στην καρδιά του ιστορικού κέντρου της Γαληνοτάτης. Θα ξεκινήσουμε από την πλατεία του Αγίου Μάρκου που έχει χαρακτηριστεί από τον Δάντη ως το ωραιότερο σαλόνι του κόσμου. Εδώ θα δούμε τα ‘παλαιά’ και ‘νέα κυβερνεία’ την βασιλική του Αγίου Μάρκου, δίπλα το περίφημο Παλάτι των Δόγηδων, τα στενά κανάλια με τις γόνδολες και την Γέφυρα των Στεναγμών. Μπορείτε να πιείτε καφέ σε ένα από τα καφέ της πλατείας, (το διάσημο café Florian) και να περπατήσετε στα γραφικά σοκάκια. Σε όλο το διάστημα της παραμονής μας στην Πλατεία του Αγίου Μάρκου διάφορα καρναβαλικά δρώμενα λαμβάνουν χώρα σύμφωνα με το επίσημο πρόγραμμα των εκδηλώσεων. Πραγματοποιήστε μια ρομαντική βόλτα με γόνδολα (έξοδα ατομικά) μοναδική εμπειρία στα στενά κανάλια. Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο, διανυκτέρευση.

4η μέρα: Κυριακή16/2/20 ΒΕΡΟΝΑ: Πρωινό και ξεκινάμε την επίσκεψη στην Βερόνα την πόλη όπου γεννήθηκε και πέθανε ο μεγαλύτερος λογοτεχνικός έρωτας, αυτός του Ρωμαίου και της Ιουλιέττας. Θα επισκεφθούμε το σπίτι της Ιουλιέττας, σύμβολο αγάπης. Θα κάνουμε βόλτα στις υπαίθριες αγορές της πόλης και θα γευτούμε τις γλυκές σπεσιαλιτέ της. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο, διανυκτέρευση.

5η μέρα: Δευτέρα 17/2/20 ΠΑΝΤΟΒΑ-ΑΝΚΟΝΑ: Μετά το πρωινό, επίσκεψη στην πόλη της Πάντοβα και συγκεκριμένα στο ιστορικό κέντρο της. Θα δούμε τη Βασιλική του Σαν Αντόνιο και τον κεντρικό πεζόδρομο Prato della Valle μέχρι να μετακινηθούμε για το λιμάνι της Ανκόνα όπου θα επιβιβαστούμε στο πλοίο και θα αναχωρήσουμε για την επιστροφή στην Ελλάδα στις 18:30.

6η μέρα: Τρίτη 18/2/20 ΠΑΤΡΑ-ΑΘΗΝΑ: Άφιξη στην Πάτρα στις 17:00 και μεταφορά στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση.

Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο  ΜΕΛΗ: 415€      ΜΗ ΜΕΛΗ: 435€
ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ       +70€

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ :
• Ακτοπλοϊκά εισιτήρια ΠΑΤΡΑ–ΑΝΚΟΝΑ–ΠΑΤΡΑ σε τετράκλινες εσωτερικές καμπίνες.
• Τρεις (3) διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο VICTORIA HOTEL 4* or Similar στην Βιτσένζα σε δίκλινα δωμάτια.
• Πρωινό σε μπουφέ στο ξενοδοχείο καθημερινά.
• Δείπνο σε μπουφέ στο ξενοδοχείο καθημερινά.
• Μετακινήσεις-περιηγήσεις με πολυτελές πούλμαν σύμφωνα με το πρόγραμμα.
• Αρχηγός /συνοδός του γραφείου.
• Ασφαλιστική κάλυψη αστικής /επαγγελματικής ευθύνης.
• ΦΠΑ, Δημοτικοί Φόροι, φόροι λιμένων, διόδια αυτοκινητοδρόμων.
• Είσοδοι πόλεων, check point.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
τα γεύματα στο πλοίο, τα έξοδα του βαπορέττου (15€/άτομο πήγαινε-έλα) στη Βενετία, οι είσοδοι σε μουσεία, ποτά, αναψυκτικά, ότι αναφέρεται ως προαιρετικό και ο φόρος ξενοδοχείου συνολικά 12€ το άτομο.
Διαφορά τιμής για 4κλινη εξωτερική καμπίνα :  + 15 €/ άτομο και για τις δυο διαδρομές
Διαφορά τιμής για 3κλινη εξωτερική καμπίνα :  +15  €/ άτομο και για τις δυο διαδρομές
Διαφορά τιμής για 2κλινη εσωτερική καμπίνα : +50 € / άτομο και για τις δυο διαδρομές
Διαφορά τιμής για 2κλινη εξωτερική καμπίνα :  + 65 €/ άτομο και για τις δυο διαδρομές
*Οι τρίκλινες & τετράκλινες εσωτερικές  καμπίνες έχουν ίδια τιμή (415€ ανά άτομο για όλο το πακέτο της εκδρομής).

ΧΡΗΣΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
Η σειρά των επισκέψεων μπορεί να τροποποιηθεί λόγω τοπικών συνθηκών και για την καλύτερη διεξαγωγή του προγράμματος αλλά θα εφαρμοστεί όλο το πρόγραμμα όπως αναφέρεται ανωτέρω.
Για να καλέσετε από Ιταλία προς Αθήνα 0030 + το νούμερο του κινητού, ή 0030 + το νούμερο του σταθερού τηλεφώνου.
Όποια/ος εκδρομέας το επιθυμεί με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση και πιο σύντομη αναχώρηση μας από το πλοίο όπου θα διανυκτερεύσουμε εν πλω την πρώτη και την τελευταία μέρα μπορεί να έχει μαζί του σε ένα μικρό σάκο τα απολύτως απαραίτητα που χρειάζεται για τη διαμονή του στην καμπίνα του πλοίου ώστε να μην μεταφέρουμε όλες τις αποσκευές μας, με αποτέλεσμα να καθυστερεί η αναχώρηση μας.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΣΕ ΙΣΧΥ Η΄ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΝΕΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΕ ΛΑΤΙΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΤΡΟΠΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ:

Για κράτηση θέσεων θα χρειαστεί το ονοματεπώνυμο σας  στα λατινικά όπως είναι στο διαβατήριο σας ή στην ταυτότητα σας. Προκαταβολή 200€ το άτομο έως 17/01/20 και εξόφληση έως 03/02/20.

Δηλώσεις συμμετοχής – ακυρώσεις στο ταξιδιωτικό γραφείο IYOUTH TRAVEL, Βουλής 31-33, Αθήνα, Σύνταγμα τηλ : 210-3238776, info@iyouth.gr. Μετά την κράτηση στο γραφείο να γίνεται ενημέρωση στο Π.Κ. και στην υπεύθυνη του εκδρομικού κ. Τούλα Μπελίτση 698-0207510.

Κατάθεση στον παρακάτω τραπεζικό  λογαριασμό :
• Alpha Bank  103002002018435, 
IBAN: GR7901401030 103002002018435, Δικαιούχος I YOUTH TRAVEL IKE. Στην κατάθεση θα χρειαστεί αιτιολογία OTE/ ΕΠΩΝΥΜΟ & ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ.

Σε περίπτωση ακύρωσης μετά τις 3/2/20, τα χρήματα ΔΕΝ επιστρέφονται.

Οι θέσεις στο πούλμαν καθορίζονται από την ημερομηνία εξόφλησης της εκδρομής.

Η υπεύθυνη του εκδρομικού : Τούλα Μπελίτση