ΚΑΤΑΔΥΣΕΙΣ

Η αυτόνομη κατάδυση είναι μια δραστηριότητα που όλο και περισσότερος κόσμος δοκιμάζει για να γνωρίσει τον υπέροχο κόσμο του βυθού. Είναι μια δραστηριότητα που σου προσφέρει χαλάρωση εξερευνώντας έναν υπέροχο, διαφορετικό κόσμο αλλά και την ευκαιρία να κάνεις νέες γνωριμίες.
 
Με μεγάλη μας χαρά, θα θέλαμε να σας παρουσιάσουμε τα πακέτα προσφορών του καταδυτικού κέντρου Kanelakis Diving Experiences που αφορούν στα μέλη του πολιτιστικού Κέντρου εργαζομένων στον ΟΤΕ.
 
Στα δύο πιο δημοφιλή προγράμματα μας προσφέρουμε έκπτωση 20% .
 
Γνωριμία με την κατάδυση:
Είναι η πρώτη επαφή με τον υποβρύχιο κόσμο. Διαρκεί 3 ώρες και περιλαμβάνει γνωριμία με τον καταδυτικό εξοπλισμό, βασική καταδυτική θεωρία και φυσικά μία κατάδυση γνωριμίας σε ρηχά νερά. 
Αρχική τιμή 45 ευρώ, τιμή με την έκπτωση 35 ευρώ.
 
Πτυχίο δύτη αυτόνομης κατάδυσης:
Με την ολοκλήρωση του  θεωρητικού και πρακτικού σκέλους του σχολείου δύτη αυτόνομης κατάδυσης του παγκοσμίως αναγνωρισμένου οργανισμού PADI  μπορείτε να καταδύεστε με την παρέα σας οπουδήποτε στην Ελλάδα ή στον κόσμο.
Αρχική τιμή 350 ευρώ, τιμή με την έκπτωση 280 ευρώ.
 
Για όλα τα υπόλοιπα προγράμματα (γνωριμία με την κατάδυση για παιδιά, εκμάθηση πρώτων βοηθειών, πτυχίο προχωρημένου δύτη αυτόνομης κατάδυσης) προσφέρουμε έκπτωση 15%.
 
Δηλώσεις συμμετοχής  στη γραμματεία του Π.Κ.