ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

23 – 28/10/2019
ΕΞΑΗΜΕΡΗ ΟΔΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

1η μέρα: Αθήνα – Κομοτηνή (Τετάρτη 23/10/19)
Συγκέντρωση ώρα 7:30 π.μ. στο ΠΚ και αναχώρηση για Κομοτηνή με ενδιάμεσες στάσεις κατά τη διαδρομή. Άφιξη στην Κομοτηνή και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος στην πόλη της Κομοτηνής. Διανυκτέρευση.

2η μέρα: Κομοτηνή – Κωνσταντινούπολη (Πέμπτη 24/10/19)
Μετά το πρωινό, αναχώρηση στις 07.00 για Κωνσταντινούπολη. Διέλευση συνόρων. Μετά τον απαιτούμενο έλεγχο στα Ελληνοτουρκικά σύνορα και τις σύντομες αγορές στα HELLENIC DUTY FREE SHOPS θα συνεχίσουμε μέχρι την Ραιδεστό (Τεκίρ Νταγ) & μετά από στάση θα συνεχίσουμε για την Πόλη. Διασχίζοντας τα Βυζαντινά Τείχη του Επταπυργίου θα επισκεφθούμε το Μπαλουκλί όπου βρίσκονται οι τάφοι των Πατριαρχών (στέρνα με τα παραδοσιακά ψάρια) και προσκύνημα  στη Ζωοδόχο Πηγή όπου βρίσκεται το θαυμαστό Αγίασμα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο  σε τοπικό εστιατόριο, διανυκτέρευση.

3η μέρα: Κωνσταντινούπολη (Παρασκευή 25/10/19) 
Μετά το πρωινό,  επίσκεψη & ξενάγηση στην θρυλική Αγία Σοφία, τον Βυζαντινό Ιππόδρομο, όπου βρίσκεται η στήλη του Θεοδοσίου και ο Χάλκινος Τρίποδας των Δελφών, το Μπλε Τζαμί [Σουλτάν Αχμέτ], το Παλάτι των Σουλτάνων Τοπ Καπί & το Βυζαντινό υδραγωγείο (Γεραμπατάν). Στη συνέχεια ελεύθερος χρόνος στην κλειστή αγορά (Καπαλί Τσαρσί) με τα 4.000 μαγαζιά για να κάνετε τα ψώνια σας. Δείπνο σε τοπικό εστιατόριο, επιστροφή στο ξενοδοχείο διανυκτέρευση.

4η μέρα: Πατριαρχείο – Βόσπορος – Πριγκηπόνησα  (Σάββατο 26/10/19)
Μετά το πρωινό, επίσκεψη & προσκύνημα στο Οικουμενικό Πατριαρχείο και στην Παναγία των Βλαχερνών. Συνεχίζουμε για τον Βόσπορο (κρουαζιέρα με ιδιωτικό πλοιάριο ατομικά έξοδα) και τα Πριγκηπόνησα. Μετάβαση με καραβάκι στα  νησιά διαμάντια,  Χάλκη, Πρίγκηπος. Επίσκεψη στη Χάλκη με την περίφημη Θεολογική Σχολή. Στην Πρίγκηπο ελεύθερος χρόνος για να κάνετε την περιήγηση του νησιού με άμαξες και να θαυμάσετε τα παλιά Ελληνικά αρχοντικά. Γεύμα στην Πρίγκηπο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και (προαιρετικά) δείπνο στην περιοχή Κουμ Καπί με ζωντανή μουσική και χανουμάκια, (ατομικά έξοδα),  διανυκτέρευση.

5η μέρα: Κωνσταντινούπολη – Κομοτηνή  (Κυριακή  27/10/19)
Μετά το πρωινό, επίσκεψη στο Παλάτι Ντολμά Μπαχτσέ και αμέσως μετά αναχώρηση για Κομοτηνή.  Διέλευση συνόρων και άφιξη στην Κομοτηνή. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

6η μέρα: Κομοτηνή – Αθήνα (Δευτέρα  28/10/19)
Μετά το πρωινό αναχώρηση για Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.

Τιμή συμμετοχής κατ’ άτομο :
Δίκλινο  ΜΕΛΗ  :  330 €  ΜΗ ΜΕΛΗ : 350 €
Μονόκλινο  ΜΕΛΗ : 425 €   ΜΗ ΜΕΛΗ : 445 €
ΠΑΙΔΙ (ΑΠΟ 3-11 ΕΤΩΝ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ) 275 €

Περιλαμβάνονται:
• Περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο  πούλμαν
• 2 διανυκτερεύσεις  στο  ξενοδοχείο  CHRIS & EVE HOTEL  στην ΚΟΜΟΤΗΝΗ  με  πρωινό (23/10/19  & 27/10/19)
• 3 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο GRAND OZTANIK HOTEL (ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΑΞΙΜ) στην Κωνσταντινούπολη  με  πρωινό
• 3  γεύματα  σε τοπικά εστιατόρια
• Περιηγήσεις - Ξεναγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα από ελληνόφωνο ξεναγό
• Αρχηγός / Ξεναγός
• Χάρτες-Ενημερωτικά έντυπα
• Ασφάλεια ταξιδίου

Δεν περιλαμβάνονται:
• Είσοδοι στους επισκεπτόμενους χώρους, μουσεία και ότι αναφέρεται ως προαιρετικό
• Φιλοδωρήματα – αχθοφορικά
• Κρουαζιέρα στο Βόσπορο (20€ το άτομο με ιδιωτικό πλοιάριο)
• Εισιτήρια για  Πριγκηπόνησα (15€ το άτομο με ιδιωτικό πλοιάριο)
• Τα ιππήλατα αμαξάκια στα Πριγκηπόνησα

ΧΡΗΣΤΙΚΕΣ  ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
• Η σειρά των επισκέψεων μπορεί να τροποποιηθεί λόγω τοπικών συνθηκών και για την καλύτερη διεξαγωγή του προγράμματος αλλά θα εφαρμοστεί όλο το πρόγραμμα  όπως αναφέρεται ανωτέρω
• Για να καλέσετε από Κωνσταντινούπολη προς Αθήνα  0030+το νούμερο του κινητού, ή 0030+ το νούμερο του σταθερού τηλεφώνου

Για όσους συμμετέχουν στην εκδρομή θα γίνει ενημέρωση από την Υπεύθυνη του Εκδρομικού τμήματος κα Τούλα Μπελίτση για οτιδήποτε ερωτήσεις/απορίες υπάρξουν, στην αίθουσα του ΠΚΕ ΟΤΕ ( 3Ης   Σεπτεμβρίου 110 , Αθήνα) την Τετάρτη 2/10/19 και ώρα 17:30. Παρακαλούμε να έχετε μαζί σας τα Δελτία Αστυνομικής ταυτότητας ή Διαβατήριο φωτοτυπημένα.

• ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΣΕ ΙΣΧΥ Ή ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΜΕ ΛΑΤΙΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
• ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 12 ΕΤΩΝ ΜΟΝΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ

ΤΡΟΠΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ :
• ΕΞΟΦΛΗΣΗ  ΕΩΣ ΚΑΙ  30/09/19  ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΣΟ (Λόγω μεγάλης ζήτησης δεν υπάρχει δυνατότητα για περισσότερα από 30 άτομα. Έχει γίνει προκράτηση 15 δωματίων στην Κων/λη αλλά & λόγω σύντομου χρονικού διαστήματος)

Δηλώσεις συμμετοχής-ακυρώσεις στο γραφείο ταξιδίων  IYOUTHTRAVEL  (Χρήστος Ρόμπολας), Τηλ  210-3238776

Κατάθεση στον παρακάτω τραπεζικό  λογαριασμό :
• Alpha Bank 103002002018435
IBAN: GR7901401030 103002002018435, Δικαιούχος I YOUTH TRAVEL IKE
Στην κατάθεση θα χρειαστεί αιτιολογία OTE/ ΕΠΩΝΥΜΟ & ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ

*Σε περίπτωση ακύρωσης μετά τις 30/09, τα χρήματα  ΔΕΝ  επιστρέφονται.
*Οι θέσεις στο πούλμαν καθορίζονται από την ημερομηνία εξόφλησης της εκδρομής.Η υπεύθυνη του εκδρομικού : Τούλα Μπελίτση