ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΜΑΝΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ 13/1/2014

Το Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων ΟΤΕ  Νομού Αττικής και ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Παιδείας του Δήμου Αγίων Αναργύρων-Καματερού διοργανώνουν  μια βραδιά αφιέρωμα στο  μεγάλο Έλληνα ποιητή, στιχουργό και πεζογράφο Μάνο Ελευθερίου για τα πενήντα χρόνια στιχουργικής δημιουργίας «τη δική του περιπέτεια σ΄ αυτό  το χώρο και  σ΄ αυτόν τον τόπο» όπως λέει ο ίδιος, που στην  πολυετή πορεία του στο χώρο του ελληνικού τραγουδιού το πλούτισε, με τον μεστό στιχουργικό του λόγο, προσφέροντας στην ελληνική δισκογραφία στίχους ανεκτίμητης αξίας, για περισσότερα  από 400 τραγούδια και θεωρείται ένας από τους πιο χαρακτηριστικούς εκφραστές του έντεχνου λαϊκού τραγουδιού.

Έκανε στίχο προ πολλού αυτό που σήμερα ο καθένας μας ζει «Ποιος τη ζωή μου,  ποιος την κυνηγά».
 
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 13 Ιανουαρίου στις 19:30 στο Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού αίθουσα «ΜΑΡΙΑ ΕΛΕΝΑ (ΟΝΑΡ) Αγίας Παρασκευής 40, Άγιοι Ανάργυροι.
 
Θα παραβρεθεί ο Μάνος Ελευθερίου.
 
Προλογίζει ο Στέλιος Ελληνιάδης, τη μουσική επιμέλεια έχει ο Γιώργος Γκαβογιάννης και την παρουσίαση θα κάνει ο Κώστας Λάζαρης.Θα συμμετέχει επίσης η θεατρική ομάδα του Π.Κ.
 
Θα τραγουδήσουν η   Γιώτα Νέγκα, Μιχάλης Δημητριάδης, Μπάμπης Στόκας, Παύλος Καρποδίνης, Τζίνα Καλομοίρη, Θανάσης Παπαβασιλείου, Κική Γιαμπουρά, Ανδριάνα Κόλια και η Χριστιάνα Γαλιάτσου.

Δωρεάν προσκλήσεις θα διατίθενται: στο Δημαρχείο Αγίων Καματερού (Λεωφ. Δημοκρατίας 61 Άγιοι Ανάργυροι, Λεωφ Φυλής 54 Καματερό), Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού και Παιδείας (Λεωφ. Δημοκρατίας & Ι. Μέρλα Άγιοι Ανάργυροι), στο Πολιτιστικό Κέντρο «Σπύρος Αποστόλου»(Ηρώων Πολυτεχνείου 39 Άγιοι Ανάργυροι), στο ταμείο του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού αίθουσα «Μαρία Έλενα» Αγίας Παρασκευής 40 Άγιοι Ανάργυροι) και στο Πολιτιστικό Κέντρο ΟΤΕ από 9/1.
Πληροφορίες:2132039980-982-911


                             ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
     Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                  Η Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
   ΝΙΚΟΣ ΚΑΣΟΛΑΣ              ΣΟΦΙΑ ΑΣΙΑΚΙΔΟΥ