ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ

Αγαπημένα μας παιδιά, μας λείψατε πολύ! 
 
Οι φωνές και τα γέλια, οι ζωγραφιές και τα παιχνίδια, τα τραγούδια και οι χοροί… το Πολιτιστικό μας Κέντρο είναι λιγότερο ζωντανό και όμορφο χωρίς εσάς!
 
Αποφασίσαμε λοιπόν, λίγο, μα λίγο πριν σας ξαναδούμε όλους από κοντά, να συναντηθούμε όλοι μαζί διαδικτυακά, να σας δούμε και να σας ακούσουμε, να ανταλλάξουμε γιορτινές ευχές και να συμμετέχουμε όλοι, παιδιά και γονείς σε ένα δημιουργικό χριστουγεννιάτικο εργαστήρι!
Θα φτιάξουμε πανέμορφα χριστουγεννιάτικα στολίδια και υπέροχα πρωτοχρονιάτικα διακοσμητικά για να δώσουμε τη δική μας γιορτινή πινελιά αυτές τις γιορτές!
 
Με μεγάλη μας χαρά λοιπόν, σας καλούμε το Σάββατο 12 και 19 Δεκεμβρίου στο Χριστουγεννιάτικο Παιδικό Διαδικτυακό Εργαστήρι στα εξής τμήματα: 
 
Α Τμήμα (Ηλικίες 4-6), Ώρες 10:30~12:00
Β Τμήμα (Ηλικίες 6 και άνω), Ώρες 12:15~13:45.
 
Στα τμήματα που θα δημιουργηθούν θα υπάρχει περιορισμός θέσεων για λόγους συντονισμού των συμμετεχόντων από την εισηγήτρια κα. Πένυ Γκαβού, άρα θα πρέπει να δηλώσετε εγκαίρως συμμετοχή!
 
(Όλα τα παιδιά που θα συμμετάσχουν, μαζί με τους γονείς, θα ενημερωθούν για τα απλά καθημερινά υλικά ή αντικείμενα που δεν χρειαζόμαστε και που θα χρειαστεί να έχουμε μαζί μας στο εργαστήρι, ώστε να τα μεταμορφώσουμε σε υπέροχα χριστουγεννιάτικα στολίδια και γιορτινές κατασκευές).
 
Θερμές Ευχές σε όλους και σας περιμένουμε στο εργαστήρι!
 
Ο υπεύθυνος του τμήματος: 
Διονύσης Πέττας