2η Παιδική Πολιτιστική Συνάντηση

Με μεγάλη μας χαρά, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως το Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων ΟΤΕ ν. Αττικής, οργανώνει για 2η φορά, την:

2η ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ
το 3ήμερο του Αγίου Πνεύματος 3~5 Ιουνίου 2023, στις εγκαταστάσεις του ΟΠΑΚΕ στην Τέμενη Αιγίου.

 
Ένα πολιτιστικό 3ήμερο camp για παιδιά σχολικής ηλικίας (6~16 χρονών), με πολλές δράσεις, εργαστήρια, δημιουργική απασχόληση και πολύ παιχνίδι.
Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει διαμονή στους οικίσκους του παραθεριστικού κέντρου του ΟΠΑΚΕ ανά οικογένεια.

Η εκκίνηση του προγράμματος θα γίνει το Σάββατο 3 Ιουνίου και ώρα 11:00 π.μ. και η λήξη την Κυριακή το βράδυ, με αποχώρηση των οικογενειών τη Δευτέρα το πρωί.
Ο σχεδιασμός του προγράμματος εκτός από τις δραστηριότητες που αφορούν τα παιδιά, θα περιλαμβάνει εργαστήρια και δημιουργική απασχόληση και για τους γονείς που θα συνοδεύουν, στοχεύοντας σε ένα 3ήμερο πολιτιστικής δράσης για όλους.

Το κόστος της συμμετοχής στην 2η ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ του Πολιτιστικού Κέντρου (αναφέρεται σε κόστος ανά οικογένεια) είναι 75€ και τις 3 ημέρες (περιλαμβάνει 2 διανυκτερεύσεις σε οικίσκους, με κλινοσκεπάσματα και πετσέτες).

Η σίτιση θα εξυπηρετηθεί από τους χώρους εστίασης του παραθεριστικού κέντρου και επιβαρύνει τους συμμετέχοντες. Η μετακίνηση των συμμετεχόντων θα γίνει με ιδία μέσα.

Οι δηλώσεις συμμετοχής, αποκλειστικά για μέλη του Πολιτιστικού Κέντρου, θα γίνονται μόνο ηλεκτρονικά στο email του Π.Κ. pkeotena@otenet.gr (αναφέροντας ονοματεπώνυμο γονέων, ονόματα και ηλικία παιδιών και τηλ. επικοινωνίας), έως και 24/5/2023.

Σε περίπτωση που κάποιος επιθυμεί διανυκτέρευση από Παρασκευή παρακαλούμε όπως το σημειώσει στο e-mail.
Το κόστος σε αυτή την περίπτωση είναι σύμφωνα με την τιμολογιακή πολιτική του ΟΠΑΚΕ 110 ευρώ (για 3 βράδια) .

Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας στις συμμετοχές.

*Απαραίτητη προϋπόθεση η εγγραφή στο νέο site του ΟΠΑΚΕ.


Ο υπεύθυνος του τμήματος:
Διονύσης Πέττας