ΠΑΣΧΑ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ!

Πάσχα στην Κέρκυρα
5ήμερη Οδική Εκδρομή  Αναχώρηση: 02/05/2024


 
1η μέρα: Μεγάλη Πέμπτη 02/05
Συγκέντρωση τη Μ. Πέμπτη το πρωί στο ΠΚ  ώρα 06:00 και αναχώρηση 06:30. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για Κέρκυρα μέσω Ρίου – Αντίρριου, με ενδιάμεσους σταθμούς για καφέ και ξεκούραση. Επιβίβαση στο καράβι από Ηγουμενίτσα. Άφιξή στην Κέρκυρα, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας LABRANDA SANDY BEACH RESORT 5*.Απόγευμα ελεύθερο. Δείπνο σε μπουφέ. Διανυκτέρευση.

2η μέρα: Μεγάλη Παρασκευή 03/05
Πρωινό σε πολυτελέστατο μπουφέ στο ξενοδοχείο. Βόλτα στο Ποντικονήσι και στο Κανόνι (εφόσον ο καιρός το επιτρέψει θα κάνουμε βαρκάδα στο Ποντικονήσι – έξοδα ατομικά). Επίσκεψη σε τοπικό οινοποιείο για να δούμε πως φτιάχνεται το περίφημο λικέρ κουμκουάτ. Στη συνέχεια θα μεταβούμε στο εστιατόριο του ξενοδοχείου να απολαύσουμε το μεσημεριανό μας γεύμα σε μπουφέ. Ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση. Πριν από την απογευματινή αναχώρησή μας για την παρακολούθηση των επιτάφιων στο κέντρο της Κέρκυρας, μας περιμένει ακόμα ένα γεύμα στον μπουφέ του ξενοδοχείου. Φτάνοντας στο κέντρο της Κέρκυρας θα μεταβούμε στην πλατεία Λιστόν και θα δούμε την περιφορά του Επιταφίου του Αγίου Σπυρίδωνα, υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής Εταιρείας Κέρκυρας, που δημιουργεί μια ιδιαίτερα κατανυκτική ατμόσφαιρα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο αργά το βράδυ για διανυκτέρευση.

3η μέρα: Μεγάλο Σάββατο 04/05
Μετά το πρωινό μας θα μεταβούμε στην πόλη για να παρακολουθήσουμε την πρώτη Ανάσταση και τα περίφημο έθιμο των μπότηδων. Οι ντόπιοι ρίχνουν τα τεράστια κανάτια τους από τα στολισμένα μπαλκόνια τους την στιγμή που ο Μητροπολίτης ψάλλει  «Ανάστα, ὁ Θεός, κρῖνον την γῆν…» και οι καμπάνες όλων των εκκλησιών χτυπούν χαρμόσυνα σε ολόκληρη την πόλη. Ελεύθερος χρόνος για επίσκεψη και προσκύνημα στον Άγιο Σπυρίδωνα και βόλτα για ψώνια και καφέ στην πλατεία Λιστόν. Θα ακολουθήσει επίσκεψη στη Μονή Βλαχέρνας με την υπέροχη θέα στο αεροδρόμιο (τα αεροπλάνα προσγειώνονται και απογειώνονται κυριολεκτικά μπροστά μας!). Επιστροφή στο ξενοδοχείο για το δείπνο μας.
Το βράδυ θα πάρουμε το Άγιο Φως και θα ζήσουμε την Ανάσταση του Κυρίου στην εκκλησία που βρίσκεται λίγα μόλις μέτρα μακριά από το ξενοδοχείο. Το μυστήριο της Ανάστασης και οι ψαλμοί ακούγονται στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας μέσα στην φύση χωρίς μικροφωνική και υπό το φως των λαμπάδων. Επιστροφή στο ξενοδοχείο όπου θα ακολουθήσει Αναστάσιμο δείπνο με την πατροπαράδοτη μαγειρίτσα και παραδοσιακά εδέσματα. Διανυκτέρευση.

4η μέρα: Κυριακή του Πάσχα 05/05
Μετά το πρωινό, ελεύθερος χρόνος και ετοιμαζόμαστε για το μεγάλο γλέντι. Το παραδοσιακό ψήσιμο του αρνιού με ζωντανή μουσική συνθέτουν το αξέχαστο Πασχαλινό γλέντι μας. Το απόγευμα ακολουθεί χαλάρωση στην μοναδική Παλαιοκαστρίτσα όπου θα έχουμε χρόνο να απολαύσουμε τον καφέ μας και τη βόλτα μας! Εφόσον ο καιρός το επιτρέψει θα κάνουμε τον γύρο της Παλαιοκαστρίτσας με βάρκα (έξοδα ατομικά) απολαμβάνοντας τις πανέμορφες παραλίες της! Επιστροφή στο ξενοδοχείο και δείπνο σε πλούσιο μπουφέ. Διανυκτέρευση.

5η μέρα: Δευτέρα του Πάσχα 06/05
Μετά το πλούσιο πρωινό μας, επιβιβαζόμαστε στο πούλμαν και αναχωρούμε για την Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και ξεκούραση. Άφιξη στην Αθήνα το βράδυ.

Τιμές ALL INCLUSIVE!
Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο: 475€ για τα Μέλη     Μη Μέλη  485€
Τιμή κατ’ άτομο σε τρίκλινο: 435€ για τα Μέλη   Μη Μέλη  445€
Τιμή παιδικού σε family room 1ο παιδί έως 12 ετών: 185€
Τιμή παιδικού σε family room 2ο παιδί έως 12 ετών: 245€
Διαφορά Μονόκλινου: 225€ για τα Μέλη   Μη Μέλη  235€

*Προαιρετική ασφάλεια η οποία  καλύπτει ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, νοσηλεία και covid-19 κόστους  20€*

• ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
Ακτοπλοϊκά εισιτήρια (Ηγουμενίτσα - Κέρκυρα) μετ’ επιστροφής
4 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο LABRANDA SANDY BEACH RESORT 5*
4 πρωινά, 3 μεσημεριανά & 4 βραδινά γεύματα σε πλούσιο μπουφέ
1 Αναστάσιμο δείπνο με την πατροπαράδοτη μαγειρίτσα το βράδυ του Μ. Σαββάτου
1 πλούσιο Πασχαλινό γεύμα με ζωντανή μουσική την Κυριακή του Πάσχα
Μπύρες, κρασιά, αναψυκτικά, συγκεκριμένοι καφέδες & ποτά έως τις 22:00 στο μπαρ και στο εστιατόριο του ξενοδοχείου
Δωρεάν χρήση στις νεροτσουλήθρες (καιρού επιτρέποντος)
Έμπειρος αρχηγός εκδρομής
Όλες οι μεταφορές με πολυτελή κλιματιζόμενα λεωφορεία
Ασφάλεια αστικής ευθύνης, ΦΠΑ.

• ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
Οποιοδήποτε γεύμα εκτός ξενοδοχείου
Είσοδος σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους
Φόρος διανυκτέρευσης
Βαρκάδα στο Ποντικονήσι και στη Παλαιοκαστρίτσα

ΣΗΜΕΙΩΣΗ !! ΟΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΡΕΣ ΜΟΝΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗΣ 200€ ΜΕΧΡΙ  30/3 & ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΜΕΧΡΙ  15/4/2024 .

Προκαταβολή & εξόφληση στους εξής τραπεζικούς λογαριασμούς:
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
IBAN : GR 3501717290006729163941581
EUROBANK
IBAN : GR 9302600730000140201356759
ΟΝΟΜ/ΜΟ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ : ΔΕΛΛΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ  IAMOS TRAVEL
ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ  ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ  ΚΑΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ !
ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΘΕΤΗ .

Δηλώσεις συμμετοχής στο ταξιδιωτικό γραφείο IAMOS TRAVEL  3ης Σεπτεμβρίου 11, Τηλ. 210-5200023, Email:iamostravel@gmail.com, www.iamostravel.gr.Ο υπεύθυνος του εκδρομικού: Θανάσης Γούμενος