ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ

ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ
 «Η αυλή των θαυμάτων – Το μιούζικαλ»
Παρασκευή 18/2/2022 στις 20:00
 
Με αφορμή τα 100 χρόνια από τη γέννηση του Ιάκωβου Καμπανέλλη
 
Η Αυλή των θαυμάτων είναι ένας ύμνος στην αέναη προσπάθεια του Έλληνα να ξεπεράσει τα στενά γεωγραφικά πλαίσια, να αποτινάξει τη διαρκή φτώχεια, να αντιμετωπίσει την έλλειψη σταθερότητας και να ριζώσει σε ένα τόπο όπου μπορεί να ευημερήσει. Ο βραβευμένος σκηνοθέτης Χρήστος Σουγάρης («Κάρολος Κουν», 2018) και ο διεθνώς καταξιωμένος σολίστ και συνθέτης Στέφανος Κορκολής υπογράφουν μια ιδιαίτερη εκδοχή του πιο εμβληματικού έργου του νεοελληνικού θεάτρου, της Αυλής των θαυμάτων του Ιάκωβου Καμπανέλλη, σε μορφή μιούζικαλ.
 
Τιμή εισιτηρίου 31€, ΖΩΝΗ Β κέντρο
 
Δηλώσεις συμμετοχής μόνο ηλεκτρονικά στο e-mail : pkeotena@otenet.gr, μέχρι την Τετάρτη 2/2, γράφοντας το ονοματεπώνυμο, αριθμό ατόμων και τηλ. επικοινωνίας.
 
Ο μέγιστος αριθμός εισιτηρίων ανά συναλλαγή και ανά εκδήλωση έχει περιοριστεί στα 4 άτομα.
 
Προσέλευση: μια ώρα πριν την έναρξη της παράστασης.
 
H είσοδος ατόμων 12 ετών και άνω γίνεται με την υποχρεωτική επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης, που εκδίδεται 30 ημέρες μετά από τον πρώτο θετικό έλεγχο, και η ισχύς του διαρκεί έως 180 ημέρες μετά από αυτόν. Τα πιστοποιητικά επιδεικνύονται είτε εκτυπωμένα είτε ηλεκτρονικά μέσω κινητής συσκευής στους ταξιθέτες/ταξιθέτριες του Μεγάρου, που τα ελέγχουν ηλεκτρονικά μέσω της εφαρμογής Covid Free GR. Παράλληλα πρέπει να επιδεικνύουν αστυνομική ταυτότητα ή δίπλωμα οδήγησης ή διαβατήριο ή άλλο αποδεικτικό ταυτότητας για να ελέγχεται η ταυτοπροσωπία.
Ανήλικοι 12 – 17 ετών μπορούν εναλλακτικά να προσκομίζουν βεβαίωση αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου για κορονοϊό Covid – 19 (PCR 72 ωρών ή Rapid test 48ώρου) ή δήλωση αρνητικού self-test τελευταίου 24ώρου.
Ανήλικοι 4 – 11 ετών μπορούν να εισέρχονται με δήλωση self-test τελευταίου 24ώρου.