ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΝΑΟΥΣΑ – ΕΔΕΣΣΑ – ΒΕΡΟΙΑ

ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΝΑΟΥΣΑ – ΕΔΕΣΣΑ – ΒΕΡΟΙΑ

29/2 – 2/3/2020 (ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ)
 
1η ημέρα: Σάββατο 29/02/2020 (Αθήνα – Λουτρά Πόζαρ – Θεσσαλονίκη)
Αναχώρηση από το Π.Κ. 7.30 για τα Λουτρά Πόζαρ  με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και φαγητό. Άφιξη το μεσημέρι στα μαγικά Λουτρά Πόζαρ  Τα ιαματικά, θερμά νερά, με σταθερή θερμοκρασία 37οC, αναβλύζουν εδώ και χιλιάδες χρόνια από τα βουνό, όπου δημιουργούν ένα εντυπωσιακό τοπίο βουνού και δάσους. Ελεύθερος χρόνος για να κάνετε το μπάνιο σας στους εξωτερικούς καταρράκτες ή τις πισίνες (κόστος: 2-3€), να επισκεφθείτε τα χαμάμ, να απολαύσετε ένα υπέροχο μασάζ (κόστος κατόπιν συνεννόησης με κάποιο από τα ιδιωτικά spa της περιοχής, θα πρέπει να κλείσετε ραντεβού από την προηγούμενη ημέρα για να μπορέσετε να εξυπηρετηθείτε τις ώρες της παραμονής μας στο χώρο), να κάνετε τον περίπατό σας, ή να πιείτε το καφεδάκι σας απολαμβάνοντας το εκπληκτικό αυτό φυσικό περιβάλλον. Αργά το απόγευμα αναχώρηση για Θεσσαλονίκη για το ξενοδοχείο μας για διανυκτέρευση.

2η ημέρα: Κυριακή 01/03/2020 (Γενίτσαροι & Μπούλες Νάουσα, Πάρκο Αγίου Νικολάου – Θεσσαλονίκη)
Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για την πόλη της Νάουσας για να συμμετέχουμε στις εκδηλώσεις του καρναβαλιού. Στη Νάουσα, η Αποκριά χαρακτηρίζεται από τον αυθορμητισμό, τον ενθουσιασμό και τη φιλόξενη διάθεση των Ναουσσαίων. Ιδιαίτερο και βασικότερο όμως στοιχείο είναι το έθιμο «Μπούλες» ή κατ’ άλλους «Γενίτσαροι και Μπούλες». Ένα έθιμο με βαθιές ρίζες, που στο πέρασμα της μακραίωνης ιστορίας του ενσωμάτωσε στοιχεία της τοπικής παράδοσης και των ηρωικών αγώνων. Σε αντίθεση με την «αταξία» που επικρατεί τις μέρες της αποκριάς, το έθιμο της Νάουσας χαρακτηρίζει η πειθαρχημένη, τυποποιημένη και εξαιρετική αισθητική εμφάνιση των συμμετεχόντων. Όσοι επιθυμούν μπορούν να επισκεφθούν το περίφημο άλσος του Αγίου Νικολάου, το πιο φημισμένο αξιοθέατο της Νάουσας. Πρόκειται για μία καταπράσινη έκταση με μεγάλα πλατάνια, την οποία διασχίζει το ποτάμι της Νάουσας, η Αραπίτσα. Παραμονή για γεύμα  (έξοδα ατομικά) και αναχώρηση για την επιστροφή μας στο ξενοδοχείο μας στη Θεσσαλονίκη, όπου μπορείτε να επισκεφθείτε κάποιο από τα πολλά εκλεκτά μεζεδοπωλεία ώστε να διασκεδάσετε με ζωντανή μουσική. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα: Κ. Δευτέρα 02/03/2020 (Έδεσσα – Βέροια (Παναγία Σουμελά) – Αθήνα)
Πρωινό στο ξενοδοχείο μας και αναχωρούμε για τη γραφική πόλη της Έδεσσας και το περίφημο πάρκο των καταρρακτών. Ελεύθερος χρόνος για μία σύντομη γνωριμία με την πόλη για να απολαύσετε τον πρωινό σας καφέ και αμέσως μετά αναχωρούμε για τη περίφημη Βέροια,  για την Παναγία Σουμελά όπου θα επισκεφθούμε το σημερινό μοναστήρι το οποίο  αποτελεί αναβίωση της περίφημης ομώνυμης Μονής, τα ερείπια της οποίας σώζονται στο όρος Μελά, κοντά στην Τραπεζούντα του Πόντου και θεωρείται ορόσημο ιδιαιτέρως για τον ποντιακό Ελληνισμό. Συνεχίζουμε για Αθήνα με ενδιάμεση στάση για φαγητό και καφέ.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ  ΚΑΤ΄ΑΤΟΜΟ     ΜΕΛΗ              ΜΗ ΜΕΛΗ
ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ                                    149 €                159€
ΣΕ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ                        179 €                189€

Παιδιά έως 5 ετών στο δωμάτιο των γονέων δωρεάν 
Παιδιά 6-12 ετών: 100 € στο δωμάτιο των γονέων 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ :
Μεταφορές-περιηγήσεις με πολυτελή κλιματιζόμενα πούλμαν
Δυο (2)  Διανυκτερεύσεις με πρωινό στο ξενοδοχείο QUEEN OLGA   3* στη Θεσσαλονίκη
Συνοδός-Αρχηγός
ΦΠΑ-Ασφάλεια αστικής ευθύνης  

ΔΕΝ  ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ :
Συμμετοχή στις πισίνες κόστος(2-3€/ άτομο)
Συμμετοχή στο χαμάμ (spa) αφού προηγηθεί κλεισμένο ραντεβού για τις ώρες παραμονής σας στο χώρο (ιδιωτική πρωτοβουλία)
Φόροι διαμονής 1,50€/ ανά διανυκτέρευση /ανά δωμάτιο.
Είσοδοι σε μουσεία , ποτά, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά και ότι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.
Οι θέσεις στο πούλμαν καθορίζονται από την ημερομηνία πληρωμής.
Δηλώσεις συμμετοχής-ακυρώσεις: Προκαταβολή 89€ έως 4/2/20, εξόφληση έως 14/2/20.
Σε περίπτωση ακύρωσης μετά την 14/2/20, τα χρήματα ΔΕΝ επιστρέφονται.

Κρατήσεις στο ταξιδιωτικό γραφείο iyouth travel, Βουλής 31-33  Σύνταγμα,  τηλ : 210-3238776 (Χρήστος Ρόμπολας). Μετά την κράτηση στο γραφείο να γίνεται ενημέρωση στο Π.Κ. και στην υπεύθυνη του εκδρομικού κ. Τούλα Μπελίτση 6980207510.

Κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό :
Alpha Bank 103002002018435, IBAN : GR7901401030 103002002018435  Δικαιούχος I YOUTH TRAVEL IKE . Στην Κατάθεση θα χρειαστεί αιτιολογία   ΟΤΕ/ΕΠΩΝΥΜΟ & ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ

Η υπεύθυνη του εκδρομικού : Τούλα  Μπελίτση