ΜΟΝΟΗΜΕΡΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΜΑΪΟΥ 2019

ΚΥΡΙΑΚΗ  12/5/2019: ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΣΧΙΝΟΥ – ΛΟΥΤΡΑΚΙ
Αναχώρηση από το Πολιτιστικό Κέντρο στις 8.00 με ενδιάμεση στάση για καφέ. Φτάνοντας στο Σχίνο  επισκεπτόμαστε έναν από τους καλύτερους ροδόκηπους του κόσμου στις εγκαταστάσεις του «Κέντρου Ελληνισμού Ιδρύματος Δαμιανού». Ο ροδόκηπος περιλαμβάνει 700 διαφορετικές ποικιλίες τριανταφυλλιάς, διάφορα  είδη ρόδων, σπάνια και μη από το ρόδο της Κνωσού μέχρι και τριαντάφυλλα από όλα τα μέρη του κόσμου, την Περσία, την Ινδία, την Κίνα και άλλες χώρες. Ανάμεσα τους και η πολύ σπάνια Κινέζικη ποικιλία  R. Chinensis Viridiflora. Θα γίνει ξενάγηση  (διάρκειας 1 ώρας περίπου) ενώ θα προσφερθεί καφές γαλλικού τύπου και ένα γλυκό (χαλβάς) από ροδόνερο.
Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε το κοσμοπολίτικο Λουτράκι για φαγητό και βόλτα στην παραλία. Το απόγευμα αναχώρηση για Αθήνα.
ΕΙΣΟΔΟΣ  ΣΤΟ ΡΟΔΟΚΗΠΟ : 4,50€  το άτομο (περιλαμβάνει ξενάγηση, καφέ & γλυκό)

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΠΟ:  17/4/2019                           ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ: 7/5/2019

ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΜΕΛΗ 13€                ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΜΗ ΜΕΛΗ     16€

ΣΑΒΒΑΤΟ 18/5/2019 : ΠΑΥΛΙΑΝΗ  (ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΑΣΩΠΟΥ) - ΑΓΟΡΙΑΝΗ 
Αναχώρηση  από το Πολιτιστικό Κέντρο στις  07.30  με ενδιάμεση στάση για καφέ. Συνεχίζουμε για το ψυχαγωγικό Πάρκο Ασωπού (είσοδος δωρεάν), πρόκειται για ένα δασικό χωριό αναψυχής μέσα σε πανύψηλα έλατα και δίπλα στο  ποτάμι του Ασωπού με πολύχρωμες  υφασμάτινες αιώρες δεμένες στα έλατα, ένα γήπεδο βόλεϊ πάνω σε στρωμένο ροκανίδι  με ξύλινες κερκίδες  για τους θεατές, πρωτότυπες αθλοπαιδιές όπως το τεμπελοποδόσφαιρο, ένα τραμπολίνο κυριολεκτικά στη μέση του πουθενά, ξύλινα τραπεζάκια και σημεία με τάβλι και επιτραπέζια παιχνίδια. Από τις πιο ξεχωριστές και πρωτότυπες εμπειρίες είναι το πέρασμα με τροχαλία πάνω από τον ποταμό,  κούνιες  και άφθονα τρεχούμενα παγωμένα νερά. Παραμονή στο πάρκο για εξερεύνηση, βόλτα και παιχνίδι περίπου  2μιση ώρες. Με το που κατηφορίζουμε στην είσοδο του πάρκου, μια μουσική έκπληξη μας υποδέχεται. Μια κρεμαστή γέφυρα  χρωματισμένη, έτσι ώστε να θυμίζει πιάνο. Με το που πατάμε πάνω της αρχίζει και παίζει μουσική για τον επισκέπτη !! Από αυτή περνάμε απέναντι, πάνω από το ποταμάκι για να συναντήσουμε το μουσείο Υδροκίνησης! Ένα πέτρινο συγκρότημα όπου στεγάζει το Νεροπρίονο, τον Νερόμυλο, το Μαντάνι και τη Νεροτριβή  (Τρίστιλα) και από κει ξεκινούν διάφορα μονοπάτια προς εξερεύνηση! Το πάρκο είναι πραγματικά γεμάτο εκπλήξεις, χρώματα, ζωγραφιές και με πολλές δραστηριότητες. Συνεχίζουμε για Αγόριανη όπου θα παραμείνουμε για φαγητό και βόλτα. Το απόγευμα αναχώρηση για Αθήνα.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΠΟ:  22/4/2019                           ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ: 10/5/2019

ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΜΕΛΗ 13€                ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΜΗ ΜΕΛΗ 16€

*Μετά την ημερομηνία ακύρωσης τα χρήματα δεν επιστρέφονται

Δηλώσεις συμμετοχής στη γραμματεία του Π.Κ. καθημερινά από τις 09:00 – 16:00. Εξόφληση εκδρομής εντός 3 ημερών. Σε περίπτωση που δεν γίνει η εξόφληση η κράτηση ακυρώνεται. Η εξόφληση γίνεται είτε στη γραμματεία του Π.Κ. είτε στους λογαριασμούς στην Alpha Bank 813002001000082, Εθνική  118480103-25, αναφέροντας το ονοματεπώνυμο και την ονομασία της εκδρομής.
    

Η Υπεύθυνη του εκδρομικού
Τούλα Μπελίτση